Tu możemy zmienić użytkownika (zalogować się ponownie), bez wychodzenia z programu – po wybraniu tej opcji pojawia się ekran logowania do systemu magazynowego i po wybraniu na nim właściwego operatora, powracamy do Mozarta, ale z zalogowanym nowym operatorem.

Facebook
YouTube
Scroll to Top