Ta funkcja jest dostępna w menu podręcznym w kolumnie będącej PM typu „Zaopatrzenie’ (bilansowanie) , gdy jest tam przynajmniej napis “W” – a więc zlecenie było bilansowanie.
Powoduje usunięcie wszystkich rezerwacji, we wszystkich podzleceniach tego zlecenia.
