W menu podręcznym dowolnego podzlecenia – jeżeli tylko nie ma wpisu “Z” za numerem (oznacza zakończone) – pozwala użyć tej funkcji.

Analogicznie do poprzedniej usuwa ona rezerwację, ale tylko TEGO, „klikniętego” właśnie podzlecenia.

Facebook
YouTube
Scroll to Top